Ponytail - Beatrice

08.10.2024 23:01

Je sobota ráno a já si pohodlně ležím a myslím na nesmysly. Z krásného rozjímání mně vyruší vyzvánění telefonu. Trochu se snažím ho neslyšet, ale úpornost na druhé straně je tak vysoká, že nakonec podlehnu a zvednu telefon. Volala spolužačka Dáša ze základky. Marně přemýšlím, jak dlouho jsem jí neviděl a co vlastně ji přimělo zavolat zrovna mně. První dotaz poté, co jsme se pozdravili byl jednoduchý. Zeptala se, jaký mám program o víkendu a že by potřebovala abych jí pomohl. O co se jedná nenaznačila, ale stačí když se u ní po obědě zastavím a nemusím se na nic připravovat a ani si nemusím sebou nic brát. Pak ještě doplnila, že potřebuje moji hlavu. Upřesnila, že se nejedná o její obsah, ale její tvar. Po obědě jsem vyrazil k bývalé spolužačce. Vzhledem k tomu, že jsem stejně neměl konkrétní plán na víkend, tak si alespoň pokecám s někým, koho jsem dlouho neviděl. Dášu jsem dlouho neviděl a příjemně překvapila, když mně doma přivítala. Byla z ní krásná mladá žena, pečlivě upravená a hezky oblečená. Dali jsme si kávu a já očekával co z ní vypadne a na co vlastně potřebuje moji hlavu. Nejdříve mně poděkovala za to, že jsem přišel. Obvolala spoustu kamarádek a kamarádů, ale já jediný jsem byl ochotný přijít.

Na otázku, s čím potřebuje pomoc mně šokovala její odpověď. No jednoduše, potřebuje na někom vyzkoušet výsledek ročníkové praktické práce. To stále ještě neřekla, co to konkrétně bude. Začala opatrně s tím, že studuje maturitní obor maskérka/vlásenkářka. No a výsledkem její praktické ročníkové práce je speciální paruka a aktuálně potřebuje ji vyzkoušet na něčí hlavě. Jednalo se paruku, která je velmi realistická, vlasy má vyčesané do tzv. koňského ohonu a na hlavu se nejen nasazuje, ale musí se i dobře upevnit.

Když už jsem došel k Dáše, tak mně bylo hloupé se tomu bránit a odmítat. Bohužel jsem ale ani nedokázal předjímat co všechno to bude znamenat a co všechno tuto sobotu podstoupím.

Odhodlaně jsem si sedl na židličku a nechal jsem odevzdaně vše na Dášu. Ta mně předem ujistila, že to nebude bolet a ani to nebude nepříjemné. Začala nasazením pásky tělové barvy na obvod hlavy v místech, kde rostou vlasy. Pod pásku schovala všechny moje vlasy, na zbytek hlavy mně natáhla síťovanou čepičku. Pochvalovala si, že mám krátké vlasy. Dlouhé vlasy se musí pod paruku různě zaplétat a tady nemusí nic dělat. Když bylo vše správně na hlavě, tak přinesla paruku. Byla delší blond a po nasazení se musí přilepit po celém obvodu, začala na čele, pokračovala okolo uší, a nakonec lepila vzadu na krku. To trvalo skoro půl hodiny a další půlhodinu se čekalo až lepidlo vyzraje, proto paruku ještě zafixovala vně další páskou.

Po sundání fixační pásky jsem zjistil, že paruka má tmavší odrosty a vlastní blonďaté vlasy měli několik odstínů a celkově to vypadalo hodně přirozeně. Pokračovala vyčesáním vlasů do culíku a stažení gumičkou. V zrcadle jsem viděl, že paruka pěkně sedla a vlasy vypadají velmi přirozeně a přechod mezi čelem a vlasy úžasně realistický, vše vypadalo, že vlasy jsou moje vlastní. Dáša to ještě vylepšila nanesením make-upu na přechody z čela a krku.

Pak přišel další požadavek na spolupráci. Dáša přiznala, že to potřebuje vyfotografovat do přílohy ročníkové práce. To mně až tak nevadilo, ale následoval požadavek, že by bylo potřeba dodělat nalíčení i na zbytek obličeje. Zase na druhou stranu, když už jsem se nechal oblepit na hlavě parukou, tak vydržím i ten celkový make-up. Dáša mně začala natírat různými krémy a líčidly, vystínovala a opticky zmenšila nos, zvýraznila lícní kosti. Výrazně nalíčila oči a nalepila umělé řasy. Nakonec začala řešit rty. Bylo by dobré je trochu zvětšit, nalepím Ti umělé rty navrhla. Než jsem se stačil vyjádřit už mně na horní a potom i dolní ret přilepila samolepící silikonové rty. Po přilepení je obtáhla tužkou a vyplnila rtěnkou. V zrcadle jsem se již nepoznával, byla tam najednou docela pohledná blondýna.

No jo, ale na focení je potřeba vyměnit i oblečení, minimálně od pasu nahoru, nemůžu Tě fotit v pánské košili. Přinesla růžové tričko. Uděláme Barbínu komentovala, když jsem si ho oblékl. Ale Barbína má vždy větší prsa, než Ty pokračovala. Ale to také zvládneme, mám tu z minulé úlohy jedny prsíčka. Najednou jsem byl už i v podprsence tělové barvy a v košíčcích byla silikonová, krásná prsa i s bradavkami. Tričko nemělo velký výstřih a prsa se jenom, a to včetně bradavek prokreslovala na povrch trička. Prsa lepit nebudeme rozhodla Dáša, podprsenka by je měla udržet, ale dáme ještě jednu třešničku na dortík. Vzadu na krku Ti udělám malé tetování. Jenom obtisk, nebudeme tetovat, uklidnila mně Dáša.

Nakonec ještě nacvakla náušnice a na krk řetízek s přívěškem. Tak můžeme fotit. Bude to fotit kamarádka a musíme k ní dojít, je to jenom tady za rohem. Měl jsem džíny a tenisky, a to celkem k tomu tričku sedlo. Ještě jsme se s Dášou dohodli, že mně představí kamarádce fotografce jako holku a uvidíme, jak tu roli zahraji. Těsně, než jsme odešli mně Dáša zastavila s tím, že se jí nelíbí můj zadek, prý nevypadá jako holčičí. Vyřešila to vycpáním dvěma polštářky. Tak a potom jsme šli fotit.

Cesta k fotografce byla několik desítek metrů a na ulici jsem suverénně nesl své umělé ženství. Dáša mně cestou slovně popichovala, že už jsem to musel často dělat, protože se pohybuji absolutně jako holka.

Dorazili jsme k fotografce a Dáša mně představila jako Blážu. Ahoj já jsem Kateřina a budeme si Blážo tykat, navázala fotografka.

Vlastní fotografování bylo příjemné a Kateřina věděla přesně co dělá. Pochválila Dáše její výtvor. Paruka je úžasná a na fotkách vypadala velmi přesvědčivě. Dáša požádala o fotografování co nejdetailněji aby kvality paruky byli zřetelné.

Po několika desítkách záběrů jsme usoudili, že už máme dostatek materiálu pro prezentaci paruky v dokumentaci ročníkové práce. Kateřina mně celou dobu oslovovala jako holku a chovala se ke mně jako k holce. Dáša v průběhu fotografování občas trochu poupravila vlasy a make-up. Přemýšlel jsem, jestli je tak dokonalé namaskování a celkový převlek, nebo je Kateřina tak tolerantní a hraje stejnou hru jako já.

Dáša se mně potom zeptala, jak se v té paruce cítím a jestli bych v ní ještě nešla společně s nimi na skleničku. Trochu mně to zaskočilo, ale odpověď typu promiň jsem unavená, nebo já to nedám, mně ani nenapadla. Tak proč ne, malá vinárna je prý nedaleko a určitě se mně tam bude líbit. Dáša s Kateřinou tam občas chodí a znají se s paní vinárnicí.

Sobota se mě tak pěkně rozjela zajímavým směrem. Najednou jsem se cítila jako holka a vůbec mně to nebylo nepříjemné, naopak jsem si to užívala.

Ve vinárně jsme seděli u stolečku u okna a okolní pánové na nás nenápadně pokukovali, dokonce i ti, kteří tam byli s partnerkou. Já to osobně zažila poprvé, ale vzhledem k tomu, že jsem byla pro fotografování výrazněji nalíčená než Dáša a Kateřina, navíc dlouhovlasá blondýna s pěkným poprsím, tak jsem zájem okolí chápala a dělalo mně to i docela dobře. Zábava se docela rozjela a bavili jsme se jako tři holky a mně to ukrutně bavilo říkat ty holčičí fráze a odpovídat holkám na narážky. Trochu jsme popili a měli skvělou náladu, no prostě jsme se tak trochu rozjeli a nabudili. Stále častěji jsem registrovala oční kontakt s Kateřinou a naše vzájemné pohledy byli stále delší a delší. Netušila jsem ani co si mám o tom myslet, a tak jsem využila okamžiku, když si Kateřina odskočila na toaletu a zeptala se Dáši co si tom myslí. Odpověď Dáši byla jednoduchá. Kateřina je bisexuální. Taky jsem si všimla, že se jí jako holka líbíš, pokračovala Dáša.

Kateřina se při návratu z toalety zastavila za mnou a lehce mně zatahala za culík. Já se ohradila, aby byla opatrná, nerada bych měla odlepenou paruku. Kateřina omluvně

vysvětlila, že se jí moje vlasy moc líbí a že to prostě nevydržela nezkusit si na ně šáhnout. Dáša ji také vysvětlila, že paruka sice dobře drží, ale není dobré to zbytečně zkoušet, a ještě takhle na veřejnosti. Kateřina stále stála za mými záda a položila mně ruce na ramena. Cítila jsem, jak se pokouší přes tričko najít ramínka od podprsenky. Byli to takové jemné doteky a mně to začalo vzrušovat. Nakonec je našla. Už jsem se bála, že nemáš podprsenku a máš taková krásná prsa od přírody. Bylo vidět, že by Kateřina nejraději sjela rukama dopředu na moje prsa, ale raději si sedla vedle protože usoudila, že osahávat moje prsa ve vinárně před ostatními hosty by bylo nevhodné. Každopádně to ale nebyla konečná. Cítil jsem její ruku na své levé noze. Pod stolem si dovolila víc. Já se omluvila, že si musím také odskočit. Dáša to komentovala, že Bláža musí taky na holčičky. Tím mně opatrně naznačila, že nemám chodit tahle oblečená a nalíčená na chlapečky. Vydala jsem poznat tajemství dámských toalet. Po vstupu na toalety jsem se zastavila u zrcadla a detailně jsem se začala prohlížet. Dáša odvedla perfektní práci a v zrcadle jsem viděla přitažlivou blondýnu. Pak jsem vešla do kabinky a učinila vše co bylo třeba. Když jsem opustila kabinku tak jsem zažila překvapení, stála tam Kateřina. Tentokrát jsme byli sami a Kateřina to využila a položila mně ruce na prsa, přitlačila ke zdi a dala mně polibek na rty, na ty umělé silikonové rty. Moc se mi Blážo líbíš, šeptla mně do ucha. To jsem si všimla, byla moje odpověď. Ale nechci Tě zklamat, pokračovala jsem s tím, že jí vysvětlím, jak je to doopravdy. Ale Kateřina byla rychlejší a už mně rozepínala džíny. Jejda Ty nenosíš kalhotky, ale slipy, komentovala situaci. No proto, že kalhotky patří na vagínku a slipy na pindíka, tak proto ty slipy. Kateřině to evidentně nezaskočilo, spíše naopak. Už dlouho jsem chtěla sex s holkou, která má pindíka. Ale já nejsem ani tak ta holka, vysvětluji, že jsem jen iluze ženy vytvořená Dášou pomocí silikonových doplňků a líčidel. To nevadí, pro mě je důležitý ten zážitek a Tebe vnímám jako holku a nebudeme to dál řešit, reagovala Kateřina. Vysvobodila mně starší paní, která právě přišla na toalety. Já si zapnula džíny a vrátila se ke stolu a ke skleničce. Zaplatili jsme útratu. Dáša se rozhodla, že půjde domů a až se rozloučím s Kateřinou, tak ať se zastavím, aby mně odlíčila a sundala ze mě vše holčičí. Detaily o tom, co se pak dělo s Kateřinou dál nebudu rozepisovat, ale bylo to pěkné. Ale je to úplně jiná kapitola příběhu. Další kapitoly následují průběžně. Já i Kateřina jsme se dohodli, že se budeme potkávat jenom jako dvě holky. Dáša mně připravila dostatečnou zásobu holčičích pomůcek pro přeměnu na společné chvilky s Kateřinou.

Diskusní téma: Ponytail - Beatrice

Datum: 24.10.2024

Vložil: Beatrice

Titulek: Já se rozepíšu dál.....

Témata na pokračování jsou a bude to i trochu odvážnější v popisu toho co se dělo :-)
Ale ještě to není hotové a nechci to uspěchat.
Beatrice

Datum: 19.10.2024

Vložil: Kasandra

Titulek: Ponytail - Beatrice

Super, to by sa mi páčilo

Datum: 09.10.2024

Vložil: Esme Ww

Titulek: Já bych se klidně rozepsala :-)

Mě by ty detaily o tom, co se dělo potom ve dvou docela zajímaly, to by se mohlo ještě dál rozepsat. :-)
Ale jinak pěkné, čtivé, bavilo mě to.

Esme

Přidat nový příspěvek