Dívky od vedle – 2. díl - Martinka

01.09.2024 16:18

Milliin pohled.....

Můj život se určitě změnil z nulového vzrušení na 100 %. Měla jsem sex jen jednou v životě. Bylo to jedinkrát, kdy mi táta věnoval pozornost. Vlezl do mé postele uprostřed noci a začal se se mnou milovat. Bylo to tak vzrušující, když cítil moje tělo, cucal moje kozičky a strčil mi prst do pochvy. Vložil do mě svůj penis a cítil se tak dobře. Řekl, abych to nikdy neřekla mámě ani nikomu jinému... nikdy. Brzy jsem otěhotněla a porodila Teda. Ted a moje máma se nikdy nedozví, že můj táta je Tedův skutečný otec...

 

To byl až doteď konec mého sexuálního života. Ted nejen odpověděl na všechny mé otázky, ale ukázal mi, co mi chybí. Chci teď všechno, co můžu dostat. Vicky mě vzrušila a já chci vzrušení, které přichází se sexem s dívkou s penisem. Můj Ted mi pomáhá naplnit všechny mé touhy a mít s ním nádherný žhavý sex je jen začátek. Chci olizovat Mindinu kundičku, abych s ní měla sex. Chci, aby si Vicky penis hrál v mé kundičce. Ještě nikdy jsem nebyla tak nadržená a miluji to.

 

----- další den------

 

(Ted)

 

Otevřel jsem dveře a tam stály Vicky a Mindy. Podíval jsem se teď zblízka…..Vicky byla dokonalá žena…kromě….toho, co jsme s mámou viděli. Teď jsem věděl, že chce ten svůj penis dostat do mé mámy.

 

Pozval jsem je dovnitř a řekl jsem, že moje máma je pryč, ale chtěl jsem si s nimi promluvit. Objal jsem je obě, když se usmívaly svými sladkými mladými úsměvy. Přitáhl jsem si obě jejich kundičky pevně k nohám. Vicky trochu uskočila a zalapala po dechu, zatímco Mindy přitlačila svou kundičku těsně k mé noze. Vedl jsem je obě nahoru do mého pokoje.

 

"Vy holky jste žhavé a krásné." Vicky, máš opravdu ráda moji mámu. Jak by se ti líbilo mít s ní sex?" Obě zalapaly po dechu a ohromeně se na mě podívaly.

 

Řekl jsem: „Udělejme malou dohodu. Vicky vím, co máš pod sukní, a mě a mámu to vzrušuje. Mindy, vzrušovala jsi mě od první chvíle, co jsem tě uviděl." Obě dívky se teď začaly trochu usmívat, když jsem je stále objímal. "Vicky, myslím, že můžu zařídit, abyste ty a moje máma strávily nějaký čas samy." Mindy, když budou sami, ty a já můžeme být taky sami….

 

Teď….jestli… obě souhlasíte, nikdo se nikdy nedozví, co já a máma víme o Vicky a tobě Mindy a co děláte v noci ve své ložnici. Máme dohodu?" Dívky se usmívaly a šeptaly si. Obě řekly: "Ano...kdy začneme?"

 

Řekl jsem: „Máma vlastně přijde domů později, takže můžeme začít… už… teď? Mindy, ukážeme Vicky, jak moc ji máme rádi, chceš?"

 

Mindy se bez zaváhání otočila k Vicky a začala ji hladit. Připojil jsem se, Vicky těžce dýchala, když jsme hladili její prsa a přes její nyní už ztuhlý penis. Řekla: "Tohle jsem nečekala...už jsi zse tak opravdu nadržená...můj penis je tak plný brnění...já...a..."

 

Přestala mluvit, když jsme ji s Mindy začali líbat. Políbili jsme ji na krk a obličej. Jednu ruku jsem měl pod Mindiným svetrem a cítil její kozy a druhou pod košilí Vicky jsem cítil její kozy. Obě hladily mě a jedna druhou, když jsme se všichni líbali a pomalu si lehli na mou postel.

 

Tohle byla úplně první trojka pro všechny.

 

Vicky byla ve stavu snů a Mindy byla celá zapálená se dvěma penisy, se kterými si mohla hrát. Projel jsem prsty po Vickyiných vlasech, ona zalapala po dechu a zeptala se: „Líbí se ti moje vlasy? Řekl jsem, že se mi na ní líbí všechno.

 

Líbilo se jí, když jsem ji popadl za vlasy a jazykem ji políbil. Zeptala se: "Opravdu tě vzrušuji?" Vzal jsem její ruku a položil ji na svůj penis a hladil ho. Mindy nás celou tu dobu svlékala a brzy se naše penisy otírali navzájem. Hladili jsme se navzájem, když jsme třeli penisy o sebe.

 

Zeptal jsem se Vicky, jak nejraději má sex. Zavřela oči a řekla, že ona a Mindy mají rády 69... ale řekla, že jejím velkým snem bylo, aby ji jednoho dne vzal chlap zezadu a zároveň ji štípal do bradavek, zatímco by ona stříkala...a byla v 69 s kundičkou na lízání. Řekla: "Mindy ví, co se mi líbí." Mindy cítila oba naše penisy a zeptal jsem se jí, co má nejraději. Řekla, že by jednou chtěla jít do 69 s holkou a mít v sobě dva penisy zároveň.

----

 

Nikdo jsme neslyšeli mámu vstoupit do domu, ale určitě nás slyšela.

 

Máma a já jsme právě měli náš první sex, ona byla neustále nadržená.

 

Pamatuji si, že jsme byli v garáži… když jsem jí řekl svůj plán pozvat dívky a zjistit, jestli bych je mohl přemluvit do trojky. Použil bych Vickino žhavé přitahování k mámě jako návnadu, abych je přiměl, aby do toho šly.

 

Máma mi řekla, že to pro ni bylo všechno tak nové a řekla, že sex s mladou dívkou s penisem ji opravdu vzrušoval. Chtěla vyzkoušet všechny tyhle nové věci a... Její ruka začala jemně hladit můj penis. Pomalu mě rozepla a klekla si na kolena. Můj penis okamžitě ztvrdl, když ho vytáhla a hrála si s ním jako s novou hračkou. Sledovali jsme, jak Mindy saje Vicky penis a tak to musela zkusit.

 

Pevně mi držela nohy a vzala můj penis do svých horkých úst. Bylo vzrušující vidět svou vlastní mámu tak nadrženou a užívat si sání svého penisu. Sáhl jsem dolů pod její halenku a cítil její pěkná plná prsa. Zajel jsem prsty do jejích zrzavých vlasů, když mě hluboce zasáhla. Nemohl jsem ji ani varovat, že musím stříkat, a právě teď. Její prsty se zaryly do mých hyždí, když mé semeno vystřelilo do jejích úst. Polkla to stejně rychle, jak jsem to vystřelil. Spolkla každou kapku a pak se na mě podívala a zeptala se, jestli to udělala správně. Bylo to úplně poprvé, co chlapovi vykouřila penis. Naklonil jsem se a řekl: "Vicky se z tebe zblázní."

----

Teď jsem ležel na Vickyině hladkém mladém těle. Naše penisy se třely o sebe a Mindina ruka nás oba hladila. Otočil jsem Vicky a přitáhl si její hladký bílý zadek k sobě. Ztěžka dýchala a kolébala se dopředu a dozadu v očekávání, co se bude dít. Mindy byla na kolenou před námi, celá nahá. Vzala mou hlavu a otřela mi obličej o její kozy. Vicky si přitáhla kundičku k ústům a začala ji olizovat.

 

Není nic lepšího než cucat prsa mladé dívky a šukat její ‚sestru‘ do zadku. Mindy se začala podlamovat kolena, když si lehla, zatímco Vicky začala olizovat její mokrou kundičku. Vicky a já jsme oba začali olizovat Mindinu kundičku, když jsem ucítil jejich kozy. Neuvědomili jsme si, jak hlasité naše sténání bylo.

 

Máma potichu vyšla po schodech a nakukovala do dveří mé ložnice, tak musela zjistit, co všechno to sténání znamenalo, pak….se musela dívat.

 

Později jsem se mámy ptal, jaká byla její reakce, když viděla, jak zezadu šoustám Vicky a jak jsme oba olizovali Mindinu kundičku.

 

Trochu zrudla v obličeji, ale řekla mi: „Okamžitě jsem zvlhla a kundička mi cukala. Slyšet vás sténat a vidět šukat bylo něco, o čem jsem si myslela, že to nikdy neuvidím ani neuslyším. Viděla jsem tvrdý penis Vicky a přála jsem si, abych ho mohla sát, když se tohle všechno dělo. Přála jsem si, aby to byla moje kundička, kterou ty a Vicky olizujete... ale také jsem věděla, že chci mít penis Vicky v sobě co nejdříve. Vypadala tak sexy a tak se na mě obrátila, chtěl jsem to udělat, jen jsem musel počkat. Přemýšlel jsem, jaké to je olizovat kundičku a sledovat Mindy. Musel jsem s ní zkusit 69. Všechny věci, o které jsem jako teenager přišel, se teď chystaly splnit.“

-----

Vickyino tělo pode mnou jsem cítil tak dobře, když jsem svíral její malé bradavky a strkal jí svůj penis hluboko do zadku. Mindy se svíjela a tahala nás za vlasy, když měla orgasmus za orgasmem a oba jsme jí olizovali klitoris. Popadl jsem penis Vicky, když jsem se chystal vystříknout. Asi 5 tahů a ona vystřelila semeno z jejího penisu, když jsem vystřelil já hluboko do jejího zadku. Vicky ječela, třásla se a dál stříkala.

 

Oba jsme se zhroutili, když se Mindy svíjela a prsty si ohmatávala vlastní klitoris. Máma říkala, že taky měla orgasmus, když to všechno sledovala...

 

Máma řekla, že se tiše vrátila dolů, ale byla velmi nadržená. Doufala, že jsem zařídil pro ni a Vicky, aby se daly dohromady, a sexuální napětí způsobovalo, že její kundička byla neustále mokrá. V mysli se jí znovu a znovu promítal obrázek, jak jsme všichni šukali. Vidět, jak je penis Vicky honěný a stříká, bylo to, co způsobilo její orgasmus. Představa, jak ji Vicky šuká, způsobovala, že její kundička cukala pokaždé, když na to pomyslela.

 

Když jsme s holkama sešli ze schodů, maminka byla v kuchyni a odkládala věci. Dívky samozřejmě nevěděly, že jsme s mámou právě začali mít sex. Vicky byla teď na mámu velmi horká a šla přímo do kuchyně. Vzal jsem Mindy na chodbu, abych jim dal trochu času o samotě. Stál jsem za Mindy, když jsme se na ně dívali. Sjel jsem rukou dolů do Mindiných džín, abych ucítil její hladkou sladkou mladou kočičku. Vzala můj prst a třela si jím mokrý klitoris.

 

Sledovali jsme, jak Vicky přišla za mámou a objala ji, zatímco si potichu povídaly. Viděli jsme, jak se Vicky boule třela o mámin zadek. Zvedla ruku, aby nahmatala maminčiny kozy. Mámina tvář byla stejně rudá jako její vlasy, když se natáhla, aby ucítila bouli Vicky. Bylo skvělé to sledovat, a tak jsme se s Mindy rozžhavili. Máma se rozplývala, protože Vicky byla super nabitá a chtěla mámu opravdu hrozně. Vicky zavedla mámu na pohovku v obýváku. Vicky se posadila a nechala mámu, aby si před ní klekla. Nadzvedla si sukni a s maminčinou pomocí vyndala penis. Máma neztrácela čas a strčila si tvrdý penis Vicky do úst.

 

Máma nemyslela na nic jiného než cucat Vicky penis. Mindy jen přešla a posadila se také na pohovku.

 

Vicky se zachichotala, když držela mámu za hlavu. Mindy začala také držet maminku za hlavu, když teď obě začaly zvedat a klesat hlavou na penisu Vicky. Mindy byla teď velmi nadržená a dostala se za mámu a hladila máminy kozy. Položila hlavu vedle mámy a olizovala penis Vicky, zatímco máma cucala. Pracovaly a čekaly, až Vicky vystříkne. Vicky se zavřenýma očima zaklonila hlavu. Chtěl jsem něco z této akce a klekl jsem vedle Vicky a štípal jsem ji do bradavek, zatímco jsem ji líbal jazykem. Sáhla mi do kalhot a vytáhla můj penis. Naklonila se a začala sát můj penis. Začala stejným sténáním, než začala cumlat... máma sáhla pod Vicky a pevně jí držela zadek, když se Vicky začaly zvedat boky. Mindy pevně držela Vickyiny koule.

 

Vicky se začala třást, když začalo její sténání. Vystrčila nohy rovně a ztuha. Máma začala dlouze sténat. Vicky sebou škubala, když mamince zalévala ústa semenem... koukal jsem na to... a vystříkl jsem Vicky do úst.

 

Když Vicky řekla: „Mindy ví, co mám ráda“, měla pravdu. Pracovaly jako tým. Mindy a máma olizovaly Vickyino přetékající semeno, pak se Mindy zvedla a olízla můj penis a koule.

 

Vicky mi zašeptala: ("Teď musíš šukat s Mindy.") Odstrčila mě zpátky, když mě Mindy položila na záda a dostala se na mě. Byla jako malé divoké zvíře, které si vložilo můj penis do kundičky. Nemohla mě šukat dost rychle. Vicky se usmála a hrála si s mými koulemi, když jsem držel Mindin zadek. Vicky se dívala a pak vstala a strčila svůj penis do Mindina zadku. Teď jsem měl na sobě dvě divoké ženy a přišla máma. Máma byla celá hyperaktivní, vstala a položila kolena na obě strany mé hlavy. Spustila kundičku dolů. Začali jsme s Mindy olizovat její kundičku. Teď byla na řadě máma a Mindy, aby vytekly.

 

Mindin úhel pohledu....

Teď jsem opravdu dostala, co jsem chtěla. Tedův velký penis v mé kundičce, penis Vicky v mém zadku a Milliina kundička na lízání. Milovala jsem pocit dvou penisů ve mně se třemi lidmi, kteří hladí moje prsa a tělo. Bylo to poprvé, co jsem lízala kundičku, a když jsme s Tedem a Millie sténala a škubala sebou, protože to bylo poprvé, co si nechala lízat kundičku. Všechno naše sténání a dýchání bylo čím dál tím hlasitější. Otřásla jsem se, když jsem vyvrcholila, když jsem ucítila dva horké návaly semene, které do mě pronikly, Tedův a Vickyin penis mi bušili do těla, jak jsme všichni sténali rozkoší. Millie se třásla, když jsme s Tedem oba sáli její klitoris. Její mokrá kundička se nám houpala na jazyku, když se svíjela….

Diskusní téma: Dívky od vedle – 2. díl - Martinka

Datum: 06.09.2024

Vložil: Samvěd

Titulek: Vzrušení

Tento příběh mě neskutečně nabudil. Okamžitě bych rád vyzkoušel pozice s Vicky. Jsem celý žhavý na pokračování.

Přidat nový příspěvek