Dívky od vedle – 1. díl - Martinka

07.08.2024 18:21

Já jsem Ted, Millie, je moje máma, Vicky, Brenda a Mindy jsou všichni mladí cross dresseři. Vicky a Brenda mají penisy, Mindy má kundičku.

 

Budu vyprávět příběh, ale každý má svůj vlastní úhel pohledu. Nechám je všechny, aby to řekly svými vlastními slovy.

------

Se dvěma mladými dospívajícími dívkami od vedle se děly zvláštní věci. Jsem Ted a určitě upoutaly moji pozornost. Moje máma, Millie, si myslí, že vypadají opravdu hezky, ale jedna se oblékala a chovala opravdu sexy. Líbí se jí obě, ale tajeden, Vicky vypadala, jako by se snažila mámu sexuálně vzrušit.

Usoudila, že Vicky by mohla být ve fázi experimentování, kterou dívky někdy procházejí. Máma si její pozornost tak nějak užívala. Řekla, že mladé dospívající dívky v tomto věku sledují módu a předvádějí svá žhavá těla a to byl pravděpodobně jen přechodný trend.

S mámou jsme si byli blízcí a soukromě mi řekla, že ji Vicky skutečně začíná vzrušovat. Vicky věděla, co je správné říct, a způsob, jakým objala mámu, dávala mámě hřejivé pocity. Říkala, že ji to baví čím dál víc.

Udělal jsem si z mámy srandu, když jsem řekl… ‚Mami, jsi na mladé dospívající dívky?‘….Začervenala se a řekla…‘No…. tahle Vicky je jiná. Je na ní něco, co nedokážu popsat. Má v sobě takový způsob, že...no...prostě mě vzrušuje.“

Řekl jsem, že jí pomůžu, protože jsem nechtěl nic jiného, než dostat Vicky do mé postele. Máma řekla, jak se chová, neměl bys mít vůbec žádné potíže.

Máma byla dobře vypadající zrzka s rozpáleným tělem. Nemyslím si, že by se k mámě někdy předtím obrátila žena, která by jí nabízela sex, a byla si velmi nejistá, jak to zvládnout. Řekl jsem jí, že dnešní mladé dospívající dívky jsou úplně jiné, než když ona byla teenager. Jdou do všeho. Holka na holku, trojky, čtyřky, na co si jen vzpomenete. Dnešní dívky se nedrží zpátky.

Máma zírala do prázdna a řekla, že by si přála mít takovou svobodu, když byla dospívající. Máma měla sexy tělo a velká prsa, ale oblékala se obyčejně a párkrát jsem ji viděl nahou a přál jsem si, aby to nebyla moje máma, a snil jsem o tom, že budu mít svůj obličej v tom jejím červeno-oranžovém klíně.

Plánoval jsem, jak šukat Vicky a máma mi skutečně pomáhala.

Okno maminčiny ložnice v patře bylo přímo naproti oknu ložnice Vicky a Mindy. Jednoho večera přišla máma a celého mě vzrušila. "Pojď se podívat Tede." Šli jsme do maminčina pokoje. Vicky a Mindy měly roztažené žaluzie a máma řekla: „Podívej, co dělají“….

Vicky a Mindy měly na sobě sexy noční košilky a tančily spolu. Nebyl to jen obyčejný tanec, ale sexy tančení. Hladily si navzájem zadek a prsa. Máma měla doširoka otevřené oči, protože nikdy předtím nic takového neviděla. Řekl jsem: "Mami, hrají si na lesbičky, víš holky při dívčím sexu." Máma byla celá vzrušená, když je sledovala. Řekla: "Nikdy předtím jsem neviděla dívku při dívčím sexu, je to všechno, co dělají?" Řekl jsem, ať se dál dívá a zjistíme to… pak mě máma vzala za paži… řekla: „Je to pro tebe taky tak vzrušující jako pro mě?“ Řekl jsem: „Ale ano, ty dívky mají mladá sexy těla a rád bych tu Vicky dostal do postele. Máma mi stiskla paži a zachichotala se. Měl jsem na sobě kraťasy a ona se podívala na můj vyboulený rozkrok.

Nikdy předtím jsem svou mámu neviděl sexuálně vzrušenou a ona začala těžce dýchat a její ruce putovaly nahoru a dolů po mé paži. Nemyslím si, že si uvědomovala, co dělá. Měla na sobě župan a nakloněný jsem viděl její pěkná prsa. Měl jsem tři dívky, které mi teď dělaly tvrdý penis.

Vicky a Mindy se na sebe podívaly, usmály se a políbily. Máma řekla: "Ach můj bože, jejich líbání!"….

"Ano mami a nediv se, když udělají víc." Řekl jsem.

Sledovali jsme, jak si začínají hladit navzájem prsa a jejich zadky. Pomalu si lehly na postel a jediné, co jsme viděli, byl Vickyin nahý zadek, jak se pohybuje nahoru a dolů na Mindy. Máma se ptala, jak mohou mít sex, když ani jedna z nich neměla penis. Řekl jsem pravděpodobně třením jejich klitorisů o sebe… nebo možná pomocí připínacího penisu.

Máma byla velmi naivní a jako mladá dívka byla chráněna. Nemusela pracovat, takže nebyla vystavena dnešnímu modernímu světu mladých lidí. Nevěděla ani, jak zapnout počítač.

Podrobně jsem jí vysvětlil vše o dívčím sexu. Řekl jsem: "Už sis třela klitoris, že?" Máma se otočila, položila mi obličej na rameno a řekla: „Ne,…. moje máma mi řekla, že se mi stanou špatné věci, když si někdy budu hrát s vagínou."

Máma mi tlačila kundičku na nohu. Řekl jsem: "Ach mami, přicházíš o krásné pocity." Řekla, že to teď zjišťuje. Přiznala, že Vicky položila nohu na máminu kundu a tlačila a třela ji nahoru a dolů, a bylo to úžasně vzrušující.

Takže teď vyšlo najevo, že máma si nikdy nehrála se svou vlastní kundičkou. Moje mysl teď šílela touhou být první, kdo ohmatá máminu kundičku.

Neodporovala, když jsem začal třít nohu o její kundičku. Ruce se jí trochu třásly, když jsme pomalu přesouvali její kundičku ke mně. Můj penis teď spočíval mezi jejíma nohama. Její ruce mě objaly a její pěkná prsa se teď pohybovala po mé hrudi nahoru a dolů.

Máma se mnou začala pomalu tančit a hladila mě na hrudi. Máma mě měla, když jí bylo 15 a nikdy jsem svého tátu neznal a ona už nikdy neměla rande. Nikdy nemluvila o mém otci...ale všiml jsem si jedné věci na mámě. Zásobovala mě v mužskou kolínskou…byla to stejná kolínská, jakou používal její táta…….

Vicky spustila v mámě nějaké touhy, a teď si myslím, že jsem byl její osvobození od těch uložených pocitů, které měla.

Máma byla zády k oknu, když jsem sledoval, jak Vicky vstává z Mindy.

Tehdy jsem dostal šok svého života…

Vicky vstala s vyčnívajícím penisem.

Mindy ho sála a honila ho. Vicky byla ‚Vic‘, chlap nebo se Vicky narodila s penisem. Přestal jsem tančit a máma se otočila, aby se taky podívala. Máma zašeptala: ("...oh...můj...bože... to je jeden z těch penisů, o kterých jsi mluvil?") Řekl jsem, že ne, mami, Vicky má opravdový penis.

Stáli jsme a sledovali Vicky a Mindy, jak Mindy sála penis. Vicky popadla Mininu hlavu a začala jí šukat ústa. Brzy Mindy vyteklo z úst semeno.

Máma byla právě svědkem prvního vykouření naživo. Poté zhaslo světlo a tím to skončilo.

Stáli jsme ohromeně a pak jsme se vrátili k pomalému tanci a nechali mluvit naše ruce.

Můžu mluvit jen za sebe, ale když se tohle stane nějakému klukovi, svírá se mu žaludek napětím. Čekal jsem, že máma přestane a bude se chovat, jako by se to nikdy nestalo… ona to ale neudělala.

Pomalu mě začala hladit po celém těle. Moje ruce bloudily v jejím županu a poprvé jsem ucítil její sexy tělo. Můj penis se mi snažil vyrvat z kalhot. Maminka to pomalu začala cítit a začala si o něho třít kundičku.

Chtěl jsem cítit její krásná prsa, když úplně svlékla župan. Jemně jsem začal hladit její kozy a pak její tvrdé bradavky. Zalapala po dechu a přitiskla svou kundičku tvrdě na můj penis a houpala se na něm tam a zpět. Pak mi začala rozepínat kalhoty a stáhla je dolů. Můj penis vyskočil mezi její nohy na velmi mokrou kočičku. Pořád to cítila a kolébala se na něm sem a tam.

Beze slova jsme oba věděli, co se stane. Stáhla mě na postel. Držela mě tak pevně. Moje penisová hlava skončila u vchodu do její jasně červené huňaté kundičky. Sevřela ruce na mém zadku a začala mě silně přitahovat, čímž mi řídila můj penis ve své teplé kundičce. Začala sténat, když jsme pomalu začali šukat. Její nohy se roztáhly a pak mi zahákla lodičky kolem nohou.

Jak mohu vysvětlit, jaký to byl pocit… prostě to nelze. Když jsem ji jako malý chlapec viděl nahou, bylo to několikrát. Tohle bylo lepší, než jsem si kdy představoval. Její boky se pohybovaly tak hladce a přirozeně, když mě vtáhla hlouběji do své kundičky. Držel jsem a mačkal dvě nejkrásnější kozy na světě. S každým tahem mi pevně tiskla prsty do zadku. Její namáhavé dýchání do mého ucha bylo úžasné.

Její drobné sténání se staly stálými a hlasitějšími, jak jsem ji musel šukat rychleji. Byla blízko orgasmu, mohl jsem jen říct. Když začala zvedat svou kundičku s každým plácnutím našich těl dohromady…musel jsem stříkat…mé tělo sebou trhalo stejně jako její, když jsme se dali dohromady. Nikdy nezapomenu na zvuk jejího dlouhého sténání, když jsem stříkal všechno, co jsem měl, do její horké kundičky. Její kundička obklopila můj penis a pevně se stiskla, protože přicházel nádherný orgasmus.

Leželi jsme a naše křeče nás ovládly a potěšily. Změnilo se to v nejklidnější období našeho života...zůstali jsme spolu v objetí, když jsme usínali.…

 

Diskusní téma: Dívky od vedle – 1. díl - Martinka

Datum: 13.08.2024

Vložil: Daf

Titulek: Překvapující

a líbilo se. Doufám, že tento díl bude mít ještě hodně následovníků v kterých zažijeme toho mnoho pestrého a nejen co bylo tady, včetně.

Přidat nový příspěvek