BRIGÁDA VE VINOTÉCE II - Bláža

22.07.2024 09:26

Jak to dopadlo s výzkumem už víte z předchozí části povídání. Zbývá doplnit, jak to dopadlo s vinárnicí Blážou. No celkem jednoduše, oblečení, prsa a paruka zůstala u mě doma. Každopádně za sebe musím přiznat, že být občas ženou za pultem, mně docela bavilo.

Bylo odpoledne a já se rozhodl, že si půjdu po delší době dát skleničku vína u Andrejky. Šel jsem si pro kalhoty a tričko, ale po otevření skříně mně padlo do oka něco jiného, na ramínku tam odpočívali černé šatičky. Bylo to silnější než já. Bylo rozhodnuto, dneska jde na skleničku Bláža.

Posbíral jsem vše potřebné po skříních a šuplatech. Začal jsem černými punčochami, potom podprsenka a prsa. Pečlivě se oholil a nanesl lehký make-up a přiměřeně nalíčil oči a rty. Vklouzl do šatiček. Ještě na nich voněl parfém od posledního použití. Trochu bižuterie a končil jsem nasazením paruky. Tělem mně prošla taková vlna a najednou jsem se cítila opět jako holka. Na cestu jsem si oblékla ještě džínovou bundičku a na krk uvázala barevný šátek.

Právě jsem vklouzla do černých botiček a zazvonil zvonek u dveří. V kukátku jsem viděla staršího pána v pracovním oděvu. Vzpomněla jsem si, že pan správce domu oznamoval, že bude prováděna kontrola měřičů tepla. A opravdu tomu tak bylo. Jenom jsem chvilku váhala s otevřením dveří, ale nakonec jsem otevřela jako Bláža. Pán byl velmi slušný, prohlédl dvě měřidla na radiátorech, nechal si podepsat potvrzení, že provedl kontrolu. Oslovoval mně mladá paní a konverzoval se mnou jako s ženou. Nakonec se zeptal, kam půjdu takhle vyparáděná, odpověděla jsem, že jdu trochu mezi lidi, popřál mně příjemnou zábavu a šel kontrolovat další byt.

Jakmile jsem vešla k Andrejce do vinotéky, nastalo bouřlivé přijetí, nejdříve jsem si dala kávu a probrali jsme spoustu věcí a událostí, které se odehráli za tu dobu, co jsme se neviděli.

Přiznala se, že uvažovala, že se ozve abych občas přišla na záskok. Spousta zákazníků se často ptá, kdy bude za pultem paní Bláža. Přiznala jsem se, že bych i docela ráda, protože pro mě to byla nejen zábava, ale především velmi příjemné nošení toho všeho holčičího. Nezávazně jsme se dohodli, že podle potřeby, tak jednou týdně, bych si dala odpoledne ve vinotéce. Mezitím chodili zákazníci a někteří se ke mně hlásili a ptali se, kdy budu opět za pultem. Moje odpověď bylo tak trochu marketingová záležitost – ať často chodí nakupovat a jednou se určitě zase potkáme.  

A začali jsme se potkávat docela brzo a následně také docela často. Bylo to nakonec i několik dní v týdnu. A někteří zákazníci také začali chodit častěji. Většina z nich byli už starší dámy a pánové. Já si s některými začala tykat a oslovovali jsme se křesnými jmény, pro všechny jsem byla paní Bláža nebo paní Blaženka. No spíše to druhé, a to i přesto, že nejsem drobného vzrůstu, naopak jak se říká jsem holka „krev a mlíko“.

Vzhledem k tomu, že jsem teď byla častěji v holčičím, tak jsem si musela trochu doplnit šatník. Nakupování jsem řešila raději v kamenných obchodech kde se vše dá i pohodlně vyzkoušet. To mělo samozřejmě i dopad na délku doby, kterou jsem byla za Blážu. Ale vůbec mně to nevadilo, naopak jsem si to opět velmi užívala.

Nakonec nejen šatičky, ale bylo třeba doplnit i sáčko a kabát, a i spoustu doplňků…..

 

Tak až se někdy vypravíte na skleničku vína, tak se možná potkáme J

 

 

Diskusní téma: BRIGÁDA VE VINOTÉCE II - Bláža

Datum: 23.07.2024

Vložil: Pavla

Titulek: Pěkný

Dívala jsem se na tvé fotky. Je vidět jak si užíváš být za ženu. Decentní prostě fain.

Datum: 26.07.2024

Vložil: Bláža Mullerová

Titulek: Re: Pěkný

Děkuji, snažím se vypadat a chovat jako starší zralá žena. Klidně to můžeme probrat i osobně.

Datum: 27.07.2024

Vložil: Pavla

Titulek: Re: Re: Pěkný

Ráda , ale Praha je pro mě krapec z ruky. Tak nám zbývá internet

Datum: 28.07.2024

Vložil: Bláža Mullerová

Titulek: Re: Re: Re: Pěkný

Jasně, to chápu, ale můžeme si napsat, jsem na FB a Messengeru i na gmailu.

Datum: 28.07.2024

Vložil: Pavla

Titulek: Re: Re: Re: Re: Pěkný

Pošlu ti email jestli dobře dojde

Datum: 22.07.2024

Vložil: Esme Ww

Titulek: Upřesnění vinárny

Pěkně napsané.
Nezbývá než položit otázku, kde je ta vinárna a kdy máš směnu. :-)

Esme

Datum: 22.07.2024

Vložil: Bláža

Titulek: Re: Upřesnění vinárny

No je to trochu složitější, mezitím Andrejka ukončila podnikání v oboru vinárnictví a zrušila provozovnu. Takže teď jsem volná.
Bláža

Datum: 22.07.2024

Vložil: Esme Ww

Titulek: Re: Re: Upřesnění vinárny

Zvedne některá z majitelek či majitelů hozenou rukavici a zaměstná tuto elegantní a erudovanou dámu?

Esme

Přidat nový příspěvek